11.04.2010

BENİM EV YANIYOOOOR!!

Eveeet, basarili bir kahvaltinin toplantisinin daha sonuna geldim. Cidden cok basariliydi. Yedik ictik, sohbet ettik. Ictik dediysem sadece cay icmekle yetinmedik, cidden ictik. Bir arkadaslarimizin evlilik yildonumuydu bugun. Onlarin gelecegini de dusunerek kutlama amacli Prosecco almistim Macro'dan Bellini yapmak icin. Arkadaslar gelmediler ama Bellini'ler ziyan olmadi. Saolsun gencler likir likir ictiler Prosecco'lari. Yetmedi gidip bir sise daha aldilar.

Sonra bir ikili civar butikleri gezmek amaciyla bizi terketti. Ama sadece 30 saniyeligine. İlk merdivenlerin yarisina geldiklerinde benim ve Burcu'nun cigliklarini duyup geri geldiler; perde yaniyordu. Ucundan azcuk alev almis olan o guzelim perde yaklasik bir 15 saniye icinde yandi bitti ve kul oldu. Ama verilmis sadakamiz varmis, kazara jaluzilere sicrasaydi iste o zaman itfaiyeyi aramamiz gerekebilirdi. Ucuz kurtardik, bu da bize bir ani, eve de nazarlik oldu. Son cumle zugurt tesellisi serisinden ozenle secilmistir.


Kissadan Hisse
Mum guzel bir seydir evet. Etrafa hos bir isik verir. Sigara kokusunun en buyuk dusmanidir. Ammaaa perdenin yakinlarinda yakilmamalidir. Yanmaz yanmaz demeyin, yanar! Aslinda yanmiyordu ta ki kapi acilip o hooj esinti olusana kadar. Sonrasi malum. Tez mumlar camdan uzaklastirila, bir adet yangin sondurucu alina! Gerci camdan uzaklastirmaya gerek kalmadi, cunku perde de kalmadi.
Hayirli gunler, mamaniz sizi disler. ( Bu cumleyi kac kisi anladi acaba?)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder